Terme 36,6
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
 • Terme 36,6 0
 • Terme 36,6 1
 • Terme 36,6 2
 • Terme 36,6 3

O nama

Hotel Terme 36,6 Priboj

Left
Right
Skrol Skrol

Hotel Terme 36,6

Hotel Terme 36,6  neizostavan je deo pribojske  turističke razglednice, smešten u jugozapadnoj Srbiji, na tromeđi Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Idealno lociran u prelepom starom  centru  Priboja, preko puta železničke i autobuske stanice, kompletnom rekonstrukcijom, uz novog vlasnika, hotel je doživeo potpuni preporod.

Savremeni i luksuzni enterijer hotela prilagođen je zahtevima savremenog gosta i čini ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodične ljude.
Sobe odišu udobnošću, stilom i autentičnim ambijentom.

Svečana sala kapaciteta do 350 mesta svojim prijatnim i elegantnim enterijerom savršeno je mesto za organizaciju svih vrsta proslava.

Na samo 6 km udaljenosti od Pribojske Banje nalazi se naš Spa centar Terme 36,6.

Gostima hotela  je obezbeđen transfer do i iz Spa centra.

Dobrodošli u hotel  Terme 36,6  gde vas uz toplu dobrodošlicu, očekuje udoban smeštaj i vrhunska usluga.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno  75  smeštajnih jedinica na 3 sprata sa 3 različita tipa soba (jednokrevetne, dvokrevetne i superior sobe) i 5 apartmana savremenog i luksuznog dizajna.

Elegantan enterijer soba i apartmana upotpunjuje dinamičan dizajn toplih tonova i modernih formi, brižljivo odabranih da zadovolje najviša očekivanja za kvalitetom i komforom.

Svaka od ponuđenih soba poseduje sopstveno kupatilo sa tušem kao i LCD TV, mini bar, telefon i Wi-Fi.

Opšte karakteristike soba

 • Hipoalergijski dušek sa prilagodljivom memorijskom penom
 • Hipoalergijski lagani jorgan i jastuci
 • Sef
 • Ogledalo za celu figuru
 • Prozori koji se mogu otvarati
 • Elektronski ključ
 • Mapa za izlaz u slučaju evakuacije
Left
Right
OfferIcon Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba 25€

JEDNOKREVETNA SOBA
Rezerviši
Saznaj više
OfferIcon Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba 39€

DVOKREVETNA SOBA
Rezerviši
Saznaj više
OfferIcon Superior soba

Superior soba 51€

SUPERIOR SOBA 
Rezerviši
Saznaj više
OfferIcon Junior apartman

Junior apartman 57€

JUNIOR APARTMAN
Rezerviši
Saznaj više
OfferIcon Predsednički apartman

Predsednički apartman 76€

PREDSEDNIČKI APARTMAN
Rezerviši
Saznaj više

Oko nas

Poseta manastiru Sveti Nikola

10 min
6 km
Manastir sv. Nikole u Banji kod Priboja na reci Lim jedan je od najstarijih u Raškoj oblasti. Tokom skoro deset vekova postojanja ovaj manastir je jedno od najznačajnijih središta srpske duhovnosti. U njemu je 1219. godine Sveti Sava uspostavio jednu od prvih šest episkopija osamostaljene Srpske Pravoslavne Crkve i za prvog episkopa postavio svog najboljeg učenika iz Hilandara, Hristofora.

Poseta crkvi Svetog Arhangela Mihaila

80 min
43 km
Mnogobrojni žitelji Priboja veruju da je Mehmed-paša Sokolović u Poblaću sazidao crkvu na grobu svoje majke. Navodno, njeno grobno mesto je kod ulaza u crkvu koja obiluje tragovima islamske arhitekture.

Poseta hasan Agine Džamije

1 min
230 m
Dolazeći na položaj upravitelja pribojske oblasti, Hasan aga prvo podiže mesidžid – džamiju bez minareta 1758. godine. Ubrzo, ona je izgrađena u celosti i ukrašena i predstavljala je najreprezentativniji objekat u mestu.

Poseta zavičajnom muzeju i etno kući Jevđevića

2 min
450 m
Zavičajni muzej osnovan je 1990.godine, i njegova osnovna delatnost je izučavanje, čuvanje, sakupljanje i prezentacija umetničko-istorijskih dela i kulturne baštine opštine Priboj. Muzej poseduje arheološko, etnografsko, umetničko i istorijsko odeljenje, konzervatorsku radionicu i biblioteku stručne literature.

Poseta tvrđavama Jagat, Jerinin grad, Oštrik i Gradina

180 min
165 km
Visoko nad Limom, ponosno se izvija gotovo neosvojivo utvrđenje rimskog imperatora Semptimija Severa, čije ime nose još dva evropska grada, a koje svedoči o carskim drumovima, dragocenim rudama koje su ovde vađene i vladarima koji su se smenjivali.

Poseta rudniku Jarmanovac

30min
25km

Poseta pećinama Stav i Gradac

80 min
66 km

Poseta vidikovcu Litica

30min
25km

Zainteresovanim gostima našeg hotela i organizovanim turističkom grupama nudimo usluge obilazaka turističkih, kulturnih znamenitosti i okoline kroz pešačke i autobuske ture uz licenciranog turističkog vodiča uz prethodni dogovor i najavu.

Pozivamo vas da budete deo naših bogatih kulturnih događaja, pozorišnih predstava, izložbi slika, muzejskih postavki, muzičkih i filmskih festivala, koncerata i ostalih manifestacija vrednim pamćenja.

Terme 36,6 4

Relaksacija

Za ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije kao i za potrebe lečenja, preporučujemo boravak u našem Spa centru Terme u Pribojskoj banji, oazi mira, relaksacije i zelenila na udaljenosti od samo 6 km od hotela.

Savremeno opremljen medicinski centar raspolaže najsavremenijom opremom za fizikalnu medicinu a na raspolaganju su vam i iskusni fizioterapeuti i lekari specijaliste fizijatrije sa mogućnošću pregleda.

Spa centar Terme 36.6 nudi sledeće sadržaje:

U sklopu Spa centraTerme 36.6 nalazi se zatvoreni bazen sa hidromasažom za vratni i krsni deo kičme i skočne zglobove opremljen vodenim krevetom i vodenom trenažom i 3 mala bazena. Svi su sa protočnom termalnom vodom.

Gostima je u ponudi mogućnost zakupa Spa bazena.

Lekovita svojstva vode iz Pribojske Banje

Na jugozapadu Srbije, u opštini Priboj, na zaravni iznad desne obale reke Lim, nalazi se jedno od značajnijih banjskih termomineralnih lečilišta.

Ovo lečilište, po kome je i mesto dobilo naziv Banja, leži na 530 do 550 m nadmorske visine okruženo planinama Starovlaške visije, što ga čini i vazdušnim lečilištem.

Okolina Banje bogata je prirodnim lepotama što je čini jednim od najpoznatijih turističkih destinacija u Srbiji. Udaljena je od starog dela grada Priboja 6 km, a od novog samo 3 km.

1. Reumatološka oboljenja 

• degenerativna oboljenja

• zapaljenski reumatizam

• vanzglobni reumatizam

• metabolički reumatizam

2. Posttraumatska stanja

• stanja posle preloma i uganuća

• stanja posle artroplastike kuka i kolena

3. Sportske povrede

4. Neurološka oboljenja

5. Poremećaji periferne cirkulacije

6. Ginekološka oboljenja

• hronični aneksitisi

• sterilitet

7. Oboljenja gastrointestinalnog trakta

• otežano varenje

• mikrokalkuloza žučnih puteva

8. Oboljenja dečijeg uzrasta

9. Dermatološka oboljenja

Koristimo kolačiće kako bi Vam obezbedili najbolje korisničko iskustvo pri korišćenju našeg sajta.
Prihvatam